Nákup všech zařízení, která zde nabízíme, můžete financovat výhodným úvěrem. Více info zde.
Dodavatel zrací, mrazící, chladící, pečící
a chytré multifunkční gastro techniky
Poptávky a objednávky:
Karel Svoboda, obchodní ředitel
Mobil: 777 99 11 66
Facebook Gastronox

HiChef zchlazuje, šokově zmrazuje, rozmrazuje, nízkotepelně vaří, vyrábí polotovary a umí řídit kynutí

Multifunkční stroj HiChef umí zchlazovat, šokově zmrazovat, pozvolna rozmrazovat, nízkoteplotně vařit, řídit zrání těsta - kynutí, dlouhodobě udržovat jídla-potraviny při výdejni teplotě a hravě zvládne proces sušení, tavení čokolády, výrobu jogurtů a výrobu masných polotovarů. Všechny tyto úkony a procesy HiChefu zvládnete zadávat uživatelsky snadno a velmi operativně díky intuitivnímu ovládání, které je na velmi přehledném displeji v českém jazyce. Popisy, návody a technické informace v českém jazyce najdete ke stažení vlevo pod fotografiemi na této stránce, nebo na podstránkách jednotlivých typů HiChefů v sekci Ke stažení zde: HC06, HC12, HC17, HC23, HC34

NĚKOLIK PRAKTICKÝCH DŮVODŮ, PROČ ZAŘADIT HICHEF DO PROVOZU:

  • HICHEF využijete ve vašem provozu 24 hodin denně, a to pro různé účely
  • HICHEF Vám ušetří čas při zpracování potravin a jak víme, čas jsou peníze
  • HICHEF Vám ušetří díky své multifunkčnosti pracovní sílu, tedy i mzdové náklady
  • HICHEF Vám při správném zařazení do vašeho kuchyňského nebo výrobního konceptu ušetří náklady na suroviny až o 30 %, protože Vám umožní je zpracovávat tak, aby neztrácely na váze
  • HICHEF Vám pomůže držet vysokou kvalitu potravin a podávaných pokrmů a výrobků
  • HICHEF Vám pomůže umožní díky vysokotlakému zmrazování držet sezónní kvalitu surovin po celý rok
  • HICHEF Vám pomůže zlepšit plánování práce a odstranit provozní špičky
  • HICHEF Vám pomůže snížit potravinový odpad a umožní širší využití surovin
  • HICHEF Vám pomůže udržet vysoké hygienické a bezpečnostní požadavky na skladování potravin
  • HICHEF Vám umožní rychlejší poskytnutí služeb zákazníkům a hostům
  • HICHEF Vám umožní šetřit prostor a mít v malém prostoru v jednom zařízení 5 technologií namísto samostatných zařízení pro jednotlivé úkony
  • Více technických informací najdete v detailech jednotlivých typů na konci této stránky

Technologie chlazení

HiChef používá technologii chlazení s nuceným prouděním vzduchu, aby využil princip dynamického přenosu teploty z jádra jídla na vnější povrch. Tento postup umožňuje rovnoměrné zchlazení a zmrazení, ale i rozmrazování, protože povrch potraviny přijímá teplotu z jádra a při rozmrazování nepřesáhne + 10 ° C.

Jak proces chlazení funguje

Zařízení rozdělí zchlazovací (zmrazovací) cykly do několika postupových fází, ve kterých je vzájemně vyhodnocována teplota v prostoru skříně, teplota v jádře výrobku nebo pokrmu a uplynulý čas dané fáze. Zařízení samo vyhodnotí proces snižování teploty a v případě, že teplota v jádře pokrmu již poklesla na úroveň fáze následující, je proces zchlazování (zmrazování) automaticky přepnut do následující fáze aniž by uplynul čas fáze předcházející. Zjednodušeně řečeno: Po zchlazovacím cyklu automaticky následuje chladící konzervační fáze a po zchlazovacím cyklu následuje fáze mrazící.

Tento proces se děje zcela automaticky bez zásahu obsluhy. Umožňuje přizpůsobit odebírání teploty z potraviny v závislosti na dané potravině což má zásadní vliv z hlediska systému HACCP a z hlediska zachování nutričních vlastností potravin.

Jakým profesím může být HiChef užitečný

JSTE KUCHAŘ, ŘEZNÍK NEBO FARMÁŘ a chcete si HICHEF osahat a vyzkoušet přímo v provozu? NENÍ PROBLÉM:

KUCHAŘŮM nabízíme, že se jim bude věnovat šéfkuchař Lukáš Holý, který se zařízením HICHEF má široké zkušenosti. Seznámí Vás se všemi jeho funkcemi a výhodami, které Vám žádné jiné zařízení nenabídne. 

ŘEZNÍKŮM, VÝROBCŮM UZENIN A FARMÁŘŮM nabízíme exkurzi s praktickými ukázkami u skvělého řezníka a uzenáře Jindry Uhlíře z Jaroměře, který Vám HICHEF představí v praxi a zodpoví všechny Vaše dotazy.

ZAPOMNĚLI JSME NA NĚCO? CHCETE SE NA NĚCO ZEPTAT? Neváhejte a volejte našeho obchodního ředitele Karla Svobodu, který se Vám bude snažit na všechny Vaše dotazy odpovědět, jak to nejlépe dovede.

NEPŘEHLÉDNĚTE TAKÉ NAŠI KONKURENČNÍ VÝHODU, KTEROU V ČR UMÍME DÍKY NAŠIM DLOUHODOBÝM ZKUŠENOSTEM NABÍDNOUT POUZE MY:

V případě zakoupení HiChefu vám při jeho instalaci poskytneme neocenitelné praktické informace-know how pro optimální využití HiChefu ve vašem provozu, které jsme získali během naší praxe nejen od výrobce, ale především od našich zákazníků.

Co HiChef zvládne - v jakém čase a v jaké hmotnosti

Vysokotlaké - šokové chlazení z + 90 ° C na + 3 ° C v čase max 90 ' v těchto hmotnostech u jednotlivých typů:

typ HiChef HC06 - 18 kg, typ HiChef HC12 - 25 kg, typ HiChef HC17 - 36 kg, typ HiChef HC23 - 55 kg,

typ HiChef HC34 - 72 kg

Tryskové - šokové zmrazení z + 90 ° C na  -18 ° C v čase max 240 ' v těchto hmotnostech u jednotlivých typů:

typ HiChef HC06 - 12 kg,  typ HiChef HC12 - 16 kg, typ HiChef HC17 - 24 kg, typ HiChef HC23 - 36 kg,

typ HiChef HC34 - 48 kg

DÁLE

• Rozmrazování při kontrolované teplotě a vlhkosti v objemu a čase uvedených výše

• Nízkoteplotní vaření (max. + 85 ° C)

• Udržování při provozní teplotě

• Vaření ve skleněných nádobách

• Dehydratace - sušení

• Tavení čokolády

• Výroba jogurtů

 

Standardní vybavení HiChefu

Sonda s vyhřívaným jádrem se 4 měřicími body (na objednání lze zaměnit za až 4 ks jednobodových sond) pro měření teploty v jádře, u zmrazovacích modelů vyhřívaná.

Vyhřívání sondy uváděno v činnost uživatelem pouze v případě potřeby, což vede k nižší energetické náročnosti.

Automatická detekce použití sondy. Zařízení po zapnutí samo rozpozná, zda byla použita vpichová sonda a podle toho je proces zchlazování (zmrazování) řízen. Buď teplotou v jádře pokrmu nebo časovým HACCP programem.

Vnitřní paměť pro uložení zchlazovacích (zmrazovacích) programů. Po ukončení zchlazovacího (zmrazovacího) cyklu se zařízení zeptá, zda chcete cyklus uložit. Při příštím zchlazování (zmrazování) stejného pokrmu můžete průběh cyklu jednoduše opakovat dle údajů v paměti zařízení aniž by bylo potřeba používat sondu. Průběh cyklu však bude probíhat jako by byla sonda použita.

USB připojení pro nahrávání a stahování, uzpůsobeno pro centrální monitoring dat – přenos HACCP údajů do PC. Možnost dodání HACCP tiskárny zaznamenávající průběh cyklů.

Odnímatelná konstrukce držáku zásobníku z nerezové oceli AISI 304 18/10, snadno nastavitelná pro GN1 / 1 nebo 600 x 400 mm.

Podnosy (GN2 / 1 nebo 600 x 800 mm. pro modely HC34),

Odnímatelné lišty ve tvaru „L“ z nerezové oceli AISI 304 18/10, nastavitelný mezikrok každých 15 mm.

 

Použité systémy a technologie HiChefu 

• Patentovaný systém vstřikování vlhkosti (HMS℗)

• Systém odmrazování horkými plyny (DS℗)

• Standardní proplachovací hadice - sprcha

• Standardní sterilizační zařízení s aktivními ionty (HI-GIENE℗)

• 7 ”dotykový displej Hi Definition v českém jazyce s ovládáním všech funkcí

• Volitelné připojení - konektivity zařízení

Program předchlazení prostoru.

 

Popis vlastností konstrukce HiChefu - materiály

• Monobloková konstrukce.

• Dveře s ergonomickým madlem-rukojetí po celé jejich výšce s magnetickým celoobvodovým těsněním na všech 4 stranách.

• Vnější i vnitřní plášť z ušlechtilé chromniklové nerezové oceli AISI 304 18/10 včetně vnějšího dna.

• Zadní strana pozinkovaná.

• Vnější povrch leštěn metodou SCOTCH-BRITE.

• Tloušťka izolace 60 mm, systémem WBS (Water Based System) s vysokou hustotou bez látek FCKW, hustota 42 kg / m3.

• Kompletně zaoblený vnitřní prostor pro jednoduchou a funkční údržbu, hlubokotažené spodní dno s odtokovým otvorem.

• Solenoidový sací ventil.

• Teplotní ochrana kompresoru.

• Zastavení ventilátoru výparníku při otevření dveří mikrospínačem.

• Hermetické kompresory (polo-hermetické pro model HC34).

• Ekologické chladivo R452A.

• Vysoce výkonné výparníky s multi-bodovými vstřiky

• Al/Cu výparník s kataforetickou povrchovou úpravou netoxickými epoxidovými pryskyřicemi

• Měděný kondenzátor s hliníkovými žebry s vysokou tepelnou účinností

• Automatické odtávání a odpařování kondenzační vody bez potřeby dodatečné energie. (s odporovou vložkou pro modely HC34)

• Vnitřní kapacita pro umístění nádob a roštů v gastronormě (GN) i euronormě (EN).

• Klimatická třída T - do teploty okolního prostředí + 43 °C. (modely s prosklenými dveřmi třída N). Pryč s tím

• Výškově stavitelné nohy z chromniklové oceli AISI 304 18/10.

• Aretace otevřených dveří při otevření nad 100° a samo-zavíracím mechanismem.

• Vyhřívané dveřní těsnění.

• Zaměnitelný dveřní závěs i dodatečně bez potřeby dílů od výrobce.

• Provedeno dle norem CE a HACCP

• Ventilátory s nepřímým proudem vzduchu.

• Automatické odmrazovací cykly.

• Standardní elektromagnetický ventil přívodu vody

• Chránič tepelného kompresoru

• Mikrospínač ventilátorů výparníku pro zastavení ventilace otevřením dveří

• Hermetické kompresory (polohermetické pro model HC34)

• Kondenzátor z mědi s hliníkovými filtry s vysokou tepelnou účinností

• Odmrazovací a odpařovací zařízení pro kondenzaci vody bez elektřiny napájení (s odporem kazety pro modely HC34)

Varianty

Možnost dodání agregátu s vodním chlazením.

Cena HiChefu

Základní ceníková cena HiChefu v nejmenším provedení HiChef HC06 - 6 zásuvů bez základního příslušenství je 9 000 EUR. Pozor, jedná se o ceníkovou cenu z roku 2019, kterou držíme i díky tomu, že plánované zvýšení ceny pro rok 2020 o 3 % bylo prozatím odloženo z důvodu krize způsobené epidemií covid-19 na 1. 1. 2021.

My Vám ale nyní na základě dohody s naším italským partnerem, společností Friulinox, můžeme dát z této ceníkové ceny slevu maximálně 15 % bez DPH.

To ale není vše. Protože vnímáme složitost současné situace způsobenou COVIDEM-19, rozhodli jsme se Vám z naší obchodní marže věnovat ještě slevu 5 % bez DPH. Rázem se dostáváte na cenu - 20 %  bez DPH.

K tomu Vám dáváme dopravu ZDARMA až do Vaší provozovny na území ČR.

PRO VÍCE INFORMACÍ KONTAKTUJETE NAŠEHO OBCHODNÍ ŘEDITELE  NEBO OBCHODNÍHO ZÁSTUPCE

nebo pošlete dotaz přes níže uvedený kontaktní formulář

MOŽNÁ BY SE VÁM HODILI I DALŠÍ ZAŘÍZENÍ zn. FRIULINOX, které nabízíme. Tady si je můžete prohlédnout všechny.

Lidé, kteří kupují výše uvedené zařízení, kupují i tato:

 
Kontakty
GASTRONOX s.r.o.
S. K. Neumanna 756
500 02 Hradec Králové
IČO: 077 61 830
DIČ: CZ07761830
Kontakty
Karel Svoboda, obchodní ředitel
M: 777 99 11 66
E: svoboda@gastronox.cz
Kontakty
Slávek Hamaďák, jednatel
M: 604 948 329
E: hamadak@gastronox.cz
Kontakty
Milan Živec, obchodní zástupce
pro Prahu a Střední Čechy
M.: 607 018 769
E: zivec@gastronox.cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.