Nákup všech zařízení, která zde nabízíme, můžete financovat výhodným úvěrem. Více info zde.
Dodavatel zrací, mrazící, chladící, pečící
a chytré multifunkční gastro techniky
Poptávky a objednávky:
Karel Svoboda, obchodní ředitel
Mobil: 777 99 11 66
Facebook Gastronox
Zrací skříň a sušící skříň zn. Dry Ager a Friulinox

Zrací skříň a sušící skříň zn. Dry Ager a Friulinox

Získejte konkurenční výhodu, zvyšte své obraty tím, že do své nabídky zařadíte nový produkt - vyzrálé maso, vyzrálé fermentované uzeniny nebo sýry ze zrací skříně zn. Dry Ager a Friulinox

Chytrá zrací a sušící skříň zn. Dry Ager a Friulinox nabízí oproti jiným obdobným zařízením na domácím trhu technologicky a uživatelsky nejvyzrálejší řešení zrání masa, sušení fermentovaných uzenin, zrání sýrů, sušení hub, sušení ovoce a sušení bylinek. 

Proč zrát hovězí maso

Vyzrálé maso ze zrací a sušící skříně je nejvyšší úroveň kvality zrání masa. A to co do křehkosti, chuti a vůně a ještě s minimálními ztrátami na váze. Zrací skříň zkracuje potřebnou dobu na vyzrání. Při zachování vysoké kvality masa je správně vyzrálé maso ve zrací skříni dosažitelné UŽ za dobu 12 dnů.

 

Ekonomické důvody proč zrát hovězí maso

Příklad výpočtu: 20 kg pečeného hovězího masa v kupní ceně 9 Eur / kg = 180 Eur

                                                              Suché zrání          Mokré zrání /vakuováním/

Ztráta váhy                                          15 %                      0 %

Získané množství pro prodej           17 kg                    20 kg

Prodejní cena kg                                45 Eur                   27 Eur

Hrubý obrat                                         765 Eur                540 Eur

 

Dalších několik ekonomických důvodů, proč zrát maso např. pro kulinární úpravu

Časové a následné ekonomické úspory dosáhnete díky vyzrálému masu ze zrací skříně při jeho kulinární úpravě, neboť všechny partie masa vyzrálé ve zrací skříni potřebují na kulinární úpravu až o 50 % kratší čas. Například čas potřebný na přípravu guláše z vyzrálého masa se zkrátí ze dvou a půl hodiny na padesát minut. Stejné je to při úpravách pečením, dušením, vařením. Vyzráním jakékoliv partie zvířete připravíte dokonalou surovinu pro kuchyňské zpracování.

 

Jak zrací skříň funguje, jak pracuje

Zrací skříň je vybavena programy, které je možné upravovat dle vlastních potřeb a ukládat je do paměti zařízení. Jednotlivé programy se skládají z několika fází (dehydratace, sušení, recirkulace vzduchu a uchování). Fáze jsou různé podle způsobu využití - zrání masa, sušení uzenin, zrání sýrů, nebo výroby jogurtů.

Naše zákaznická podpora

Prodejem skříně naše spolupráce se zákazníkem teprve začíná. Zákazníkovi skříň zapojíme a nastavíme parametry. Předáme programy pro jednotlivé činnosti a naučíme zákazníka se skříní pracovat. Nejlepší variantou je pokud má klient připravenou ½ JUT skotu. Společně bouráme a poté vkládáme do skříně podle představ klienta. V takovém případě vkládáme kolem 95 kg jednotlivých šálů. Bourání a úprava masa pro zrání je poněkud odlišná od KÚ. Důležité je nepořezané povrchové krytí. Od něj jsou závislé ztráty a rychlost zrání.

HACCP má skříň ošetřený 

Zrací a sušící skříně je možné připojit do systému monitoringu dat v rámci HACCP.

Podrobné technické parametry zrací skříně najdete zde.

 

Cena zrací skříně

Cenu zrací skříně Vám sdělíme na vyžádání. Kontaktujte nás buď na emailu svoboda@gastronox.cz nebo tel.: 777 99 11 66.

Na cestě k pochopení procesů zrání masa a uzenin ve zracích skříních jsme strávili desítky hodin času různými experimenty, než jsme došli k poznáním vedoucím k optimálním výsledkům.  Jak všichni víme, čas jsou peníze a my jsme tyto peníze a čas utratili za Vás. Celé toto know-how s předvolbami jednotlivých programů zracích skříní pro různé typy zrání Vám předáme osobně při uvedení od nás zakoupené zrací skříně ve Vašem provozu. Tento bonus umíme nabídnout v České republice pouze my, protože žádný jiný prodejce zracích skříní v naší zemi se do takové hloubky a ve spolupráci s aktivními řezníky zráním masa ve zrací skříni neponořil. 

POZOR: Možnost nákupu zrací skříně na splátky 

Zrací skříň zn. Dry Ager a Friulinox u nás můžete nakoupit i na splátky. Více info najdete zde.

Možnost získání dotace na nákup zrací skříně 

Na nákup zrací skříně můžete požádat o dotaci, neboť se jedná o nákup technologie, která Vám umožní uvést na trh nový produkt - vyzrálé maso. Více informací poskytneme po e-mailu. Pište na svoboda@gastronox.cz

 

PRO VÍCE INFORMACÍ TÝKAJÍCÍCH SE NÁKUPU ZRACÍ SKŘÍNĚ VOLEJTE: 

Karla Svobodu: tel.: 777 99 11 66, nebo piště na svoboda@gastronox.cz, nebo pošlete dotaz přes níže uvedený kontaktní formulář.

 

 

Lidé, kteří kupují výše uvedené zařízení, kupují i tato:

 
Kontakty
GASTRONOX s.r.o.
S. K. Neumanna 756
500 02 Hradec Králové
IČO: 077 61 830
DIČ: CZ07761830
Kontakty
Karel Svoboda, obchodní ředitel
M: 777 99 11 66
E: svoboda@gastronox.cz
Kontakty
Slávek Hamaďák, jednatel
M: 604 948 329
E: gastronoxsro@gmail.com
Kontakty
Milan Živec, obchodní zástupce
pro Prahu a Střední Čechy
M.: 607 018 769
E: zivec@gastronox.cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.