softcooker je určen pro pozvolné vakuové vaření ve vodní
lázni při nízkých teplotách 60 - 95° C
potraviny, zpracované tímto způsobem, neztrácejí svůj vzhled, chuť
ani barvu a zachovávají si šťavnatost a důležité živiny
ideální do restauračních provozů vyšší kategorie především
k přípravě ryb, drůbeže, jatečního masa a zeleniny
minimální váhový úbytek a bez rizika rozvaření a nasáknutí potravin
vodou, zachování aroma, nízké energetické náklady
vysoká přesnost regulace teploty s tolerancí +/- 0,03°
C
IP X3 bezpečnostní ochrana nerezové konstrukce
může být použito v nádobách s max. hloubkou 16,5 cm
pracovní teplota 20 – 95 °C, oběhové čerpadlo zajišťuje
stejnoměrnou teplotu vody v celé nádobě
ochrana vypne zařízení v případě nedostatku vody
bezpečnostní čidlo zajišťuje vypnutí zařízení v případě
přehřátí nebo přetížení
rukojeť z nerezové oceli umožňuje snadné přenášení
celokovová konstrukce
Funkce:
displej pro nastavení času a teploty
elektronické ovládání
pracovní teplota v rozsahu + 24 až + 99° C
ukazatel minimální a maximální hladiny vody
pojistka proti přehřátí a přepětí
Vakuové vaření (sous-vide cooking):
vaření ve vákuu, je metoda vaření, která je určena k udržení
neporušenosti vařeného produktu delší dobu při relativně nízké
teplotě
vaření ve vákuu při nízkých teplotách, které zajistí citlivá
elektronika s možností regulace teploty s odchylkou +/- 0,03 °C.
se softcookerem je zajištěno jemné a šetrné vaření, uchování
důležitých živin, intenzivní chuti, šťavnatosti a aroma výsledného
produktu, jež je cílem každého profesionálního
kuchařského umění.
Zařízení není dodáváno s nádobou, nutno objednat
zvlášť.
Technické parametry
Parametr
Hodnota
napětí
230 V
příkon
2 000 W
rozměr (š.hl.v.)
130 x 260 x 340 mm
váha
4,5 kg
GASTRONOX s.r.o.
S. K. Neumanna 756
500 02 Hradec Králové
IČO: 077 61 830
DIČ: CZ07761830