Krouhače zeleniny CL 52 E od francouzského výrobce
ROBOT COUPE.
Určeny pro střední gastronomické provozy s požadavkem na kvalitní a
výkonné zpracování zeleniny.
Vhodné pro rychlá občerstvení, bistra, školní jídelny, lahůdky,
restaurace a pizzerie s max. denní kapacitou do
400 porcí.
Zpracovávají syrovou zeleninu, ovoce a na speciálních discích ořechy,
parmezán, strouhanku, čokoládu, brambory, křen a mrkev. Lze
kostičkovat a hranolkovat.
Dodávají se v provedení jednofázovém s jednou
rychlostí a třífázovém s jednou nebo dvěma
rychlostmi.
Výhodou těchto modelů je výkonná
velkoobjemová násypná hlava s novým ergonomickým řešením
stlačovací páky.
MOTOROVÝ BLOK
indukční motor
asynchronní motor pro profesionální použití zaručující delší
životnost a spolehlivost stroje; tichý chod motoru bez jakýchkoliv vibrací,
motor nevyžaduje žádnou údržbu,
nerezová hřídel,
magnetický bezpečnostní systém, kdy brzda motoru zastaví zařízení
při otevření víka nebo při zvednutí přítlačné páky,
Celokovové provedení. Odnímatelné víko s celokruhovou velkokapacitní
násypkou a integrovaným tubusem:
1× kruhový plnící otvor o ploše 238 cm2,
objem násypky 4,2 l – určen ke krouhání větších kusů zeleniny,
1× trubicový otvor o průměru 58 mm –
umožňuje zpracovat křehkou zeleninu a zeleninu podlouhlého tvaru (např.
mrkev, okurky, houby atd.). Stejnoměrný řez.
Páka s posilovačem pohybu – usnadňuje obsluhu a zvyšuje
výkonnost.
Disky nejsou součástí zařízení a musí se objednat
samostatně. Na výběr až z 50 disků.
Technické parametry
GASTRONOX s.r.o.
S. K. Neumanna 756
500 02 Hradec Králové
IČO: 077 61 830
DIČ: CZ07761830