Hvězda italského multifunkčního zařízení HiChef, které dodáváme na český gastro trh, vystoupala na stránky profesního časopisu Fany info revue. Autentickou reportáž ze školení personálu restaurace Výtopna v pražském Palladiu, kam jsme dodali verzi HC34, zaznamenal šéfredaktor a fotograf časopisu, Michal Moučka. Školení provádí náš firemní ambasador a zároveň šéfkuchař restaurace OSSEGG, Lukáš Holý, který má s verzí HC6 HiChefu z provozu restaurace OSSEGG jen ty nejlepší zkušenosti. V reportáži si je nenechává pro sebe, a proto je článek o to cenější. Sloužit může jako silná inspirace k zamyšlení, jestli by si i ve vašem provozu nenašel místo. Doporučujeme Vám si článek, který je ve foto příloze stáhnout, vytisknout a pak s chutí přečíst, protože tolik z praxe zaznamenaných postřehů se Vám nikde jinde číst nepoštěstí.