Nákup všech zařízení, která zde nabízíme, můžete financovat výhodným úvěrem. Více info zde.
Dodavatel zrací, mrazící, chladící, pečící
a chytré multifunkční gastro techniky
Poptávky a objednávky:
Karel Svoboda, obchodní ředitel
Mobil: 777 99 11 66
Facebook Gastronox

HNĚTAČ PLANETÁRNÍ PLUTONE 7

Objednávkový kód
60300752
Dostupnost
Dostupnost 2-3 týdny, kontaktujte nás
Cena bez DPH
13 314 Kč
Cena s DPH
16 110 Kč
Výrobce
kus
16 110 Kč

Stolní planetární hnětač Plutone 7 od italského výrobce SIRMAN.

  • profesionální stolní planetární hnětač, který šlehá, hněte a mísí
  • vhodný do menších a středních provozů ke zpracování těst lehké a střední konzistence
  • není vhodný pro tuhá těsta a velkou zátěž
  • určen k míchání vajec, šlehačky, krémů apod.
  • maximální povolená zátěž je cca 0,9 kg mouky a 1,5 kg těsta
  • bez pohonu příslušenství
  • vyjímatelná nádoba o objemu 7 l
  • plynulá regulace otáček zajišťuje dosažení optimálních podmínek a zpracování všech přísad
  • výklopná hlava umožňuje vyjmutí nádoby, nástrojů, jednodušší čištění a je vybavena mikrospínačem
  • tělo stroje z hliníkové litiny opatřené ochranným nátěrem
  • otvor pro vkládání přísad

Základní vyba­vení:

  • odnímatelný ochranný kryt
  • vyjímatelná nerezová nádoba o objemu 7 l
  • 3 nástavce: šlehací metla z nerezu a hliníku, hák hliník, plochá metla hliník

 

Technické parametry

ParametrHodnota
napětí230 V
příkon280 W
rychlost75 - 660 ot./min.
plynulá regulace otáčekAno
pohonplanetární pohon nástavců
motorový blokhliníková slitina, lakovaná
rozměr (š.hl.v.)*240 x 450 x 510 mm
*Výška vč. zdvihnuté horní části.
váha21 kg
 
Kontakty
GASTRONOX s.r.o.
S. K. Neumanna 756
500 02 Hradec Králové
IČO: 077 61 830
DIČ: CZ07761830
Kontakty
Karel Svoboda, obchodní ředitel
M: 777 99 11 66
E: svoboda@gastronox.cz
Kontakty
Slávek Hamaďák, jednatel
M: 604 948 329
E: hamadak@gastronox.cz
Kontakty
Milan Živec, obchodní zástupce
pro Prahu a Střední Čechy
M.: 607 018 769
E: zivec@gastronox.cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.