Nákup všech zařízení, která zde nabízíme, můžete financovat výhodným úvěrem. Více info zde.
Dodavatel zrací, mrazící, chladící, pečící
a chytré multifunkční gastro techniky
Poptávky a objednávky:
Karel Svoboda, obchodní ředitel
Mobil: 777 99 11 66
Facebook Gastronox

SEMINÁŘ - HI CHEF A ZRACÍ A SUŠÍCÍ SKŘÍŇ

Vážení, zpracovatelé masa, šéfkuchaři, mistři řezníci a uzenáři, farmáři, gastronauti

Zkušenosti, které jsme nasbírali během naší činnosti a společných pracovních setkáních na Vašich farmách, výrobnách a provozovnách, nás přivedli k rozhodnutí, uspořádat pro Vás seminář, na kterém bychom Vás seznámili s nejmodernějšími technologiemi z Vašich oborů, které Vám umožní:

  • úsporu pracovní síly a energie
  • zvýšení produktivity pracovních procesů
  • zvýšení kvality Vaší produkce,
  • snížení nákladů na vstupní surovinu
  • zisk konkurenční výhody
  • prodloužení doby uchovávání potravin tak, aby přitom byly splněny požadavky HACCP.  

Všechny výše uvedené body mají společného jmenovatele = pomoci Vám prostřednictvím Zrací a sušící skříně Friulinox a multifunkce HI CHEF zvýšit konkurence schopnost Vašich služeb a výrobků, a přispět k dosažení lepších ekonomických výsledků ve Vašem podnikání.

 

Jak bude seminář probíhat

Úvodní slovo Karla Svobody a první část Menu - vyzrálé maso podle Lukáše Holého

1. část

V první části /2 x 45 min./ Vám na praktických ukázkách pracovních postupů při přípravě MENU v gastro provozu a ukázkách použití technologie v řeznické výrobě (vyzrálé maso) a uzenářské výrobě /basturma (sušené hovězí maso, tepelně upravené uzeniny, pomalé vaření, šokování, fermentovaná Gombasecká klobása/. Svoje zkušenosti a poznatky Vám předají šéfkuchař restaurace OSSEGG Lukáš Holý (a také ambasador společnosti Friulinox pro multifunkci HI CHEF) a jaroměřský pan řezník Jindra Uhlíř.  

MENU PAUZA aneb ZDRAVĚ MASNÉ OBČERSTVENÍ: basturma a fermentovaná Gombasecká klobása - ZDARMA

2. část

Ve druhé části / 1 x 45 min./ Vás seznámíme se způsoby zrání masa ZRACÍ SKŘÍNÍ a konkrétními postupy, jak v ní co nejefektivněji zrát maso. Svoje zkušenosti a poznatky Vám předají Karel Svoboda, obchodní ředitel Gastronox s.r.o. a jaroměřský pan řezník Jindra Uhlíř.

BONUSOVÉ PŘEKVAPENÍ PRO VŠECHNY ÚČASTNÍKY

 

TERMÍN a DOBA KONÁNÍ

25. 2. 2020 od 13 do cca 16 hodin /kdo bude mít zájem, může zůstat a ptát se na vše, co ho bude k předvedeným ukázkám a zařízením zajímat/

 

MÍSTO KONÁNÍ

RESTAURACE OSSEGG v PRAZE, Římská ulice 45, vedle Divadla u Hasičů v Praze Vinohradech, praha.ossegg.com, mapa

 

CENA ZA ÚČAST NA SEMINÁŘI: ZDARMA

 

POTVRZENÍ ÚČASTI

Svoji účast, prosím, potvrďte do 10. 2. 2020 emailem na adresu svoboda@gastronox.cz, nebo rovnou volejte 777 991 166.

POZOR: Počet účastníků je z důvodu omezené kapacity školících prostor omezený na 40 míst.

 

Děkujeme za Váš čas, který jste věnovali tomuto sdělení a těšíme se na spolupráci s Vámi.

S pozdravem Karel Svoboda a tým Gastronox s.r.o.

 
Kontakty
GASTRONOX s.r.o.
S. K. Neumanna 756
500 02 Hradec Králové
IČO: 077 61 830
DIČ: CZ07761830
Kontakty
Karel Svoboda, obchodní ředitel
M: 777 99 11 66
E: gastronoxsro@gmail.com
Kontakty
Slávek Hamaďák, jednatel
M: 604 948 329
E: gastronoxsro@gmail.com
Kontakty
Milan Živec, obchodní zástupce
pro Prahu a Střední Čechy
M.: 607 018 769
E: gastronoxsro@gmail.com
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.