Restauratér Michal Vnuk má restauraci kousek za Hradcem Králové. Před více jak rokem začal začleňovat do své menu nabídky pokrmy připravované z vyzrálého masa a pořádat večerní degustace. Dnes se za jeho vynikajícími pokrmy sjíždějí lidé z celých Čech a jeho restaurace je vyhledávaným každodenním místem pro gurmánské zážitky.
Ptáte, co způsobilo nárůst zájmu o jeho restauraci. Poctivá práce, chuť experimentovat a nákup zrací skříně, ve které si sám nechává zrát maso. A nebál se umístit ji přímo do restaurace, tak, aby si ji lidé mohli obdivně prohlížet.
Chcete i Vy získat konkurenční výhodu, nové hosty a sami si zrát maso ve zrací skříni? Rádi vám s naplněním tohoto cíle pomůžeme. Každému zákazníkovi, který si u nás zakoupí zrací skříň se budeme věnovat i v roli mentora, budeme vás vést, jak dosáhnete nejlepších výsledků v oblasti zrání masa atd.
PRO VÍCE INFORMACÍ VOLEJTE: KAREL SVOBODA, OBCHODNÍ ŘEDITEL
MOBIL: 777 99 11 66, nebo piště na svoboda@gastronox.cz, nebo pošlete dotaz přes níže uvedený kontaktní formulář