Nákup všech zařízení, která zde nabízíme, můžete financovat výhodným úvěrem. Více info zde.
Dodavatel zrací, mrazící, chladící, pečící
a chytré multifunkční gastro techniky
Poptávky a objednávky:
Karel Svoboda, obchodní ředitel
Mobil: 777 99 11 66
Facebook Gastronox

Konvektomaty UNOX

Ideální nástroj pro varný a pečící proces

Příprava pokrmů s využitím technik pozvolného vaření je pradávným tajemstvím úspěchu šéfkuchařů. Garantuje celistvost potraviny a podtržení její chuti. Přesná a nepřetržitá kontrola teploty a množství vlhkosti uvnitř varné komory je pro pozvolné vaření zásadní. A přesně takovou kontrolu konvektomaty a pece UNOX samy vykonávají.

Vaření na páře

Technologie STEAM.Maxi™ vám nabízí výhody zdravé přípravy pokrmů na páře, současně však s časovou úsporou. Pára se vytváří již při teplotě 35° C a zaručuje tak minimální ztráty a kvalitnější pokrmy. S technologií STEAM.Plus™ je pára vytvářena při 48° C.

Pečení

Díky rovnoměrné a výkonné distribuci vzduchu technologie AIR.Maxi™ a AIR.Plus™ zaručují perfektní výsledek při pečení všech druhů pečiva na jakémkoli patře pece. DRY.Maxi™ a DRY.Plus™ napomáhají ke křehkosti a zlatavé barvě výsledných produktů.

Grilování

Gastronádoby FAKIRO Grill a Grill jsou tajemstvím pro perfektní, kvalitní a efektivní grilování. Surovinu již není třeba neustále obracet a striktně kontrolovat teplotu: během procesu grilování se teď můžete věnovat jiné aktivitě. Nepřilnavý povrh odstraní jakoukoli potřebu externího dohledu a sníží čas přípravy průměrně o 40%. Stupeň propečení lze pohodlně nastavit skrze technologii CHEF.UNOX.

Pomalé vaření

Příprava pokrmů s využitím technik pozvolného vaření je pradávným tajemstvím úspěchu šéfkuchařů. Garantuje celistvost potraviny a podtržení její chuti. Přesná a nepřetržitá kontrola teploty a množství vlhkosti uvnitř varné komory je pro pozvolné vaření zásadní. A přesně takovou kontrolu konvektomaty a pece UNOX samy vykonávají. I ty nejdelikátnější pokrmy tak mohou být bezpečně připraveny přes noc, zařízení je přitom schopné kdykoli poskytnout údaje o teplotě uvnitř komory i na povrchu sondy. Veškerá data varného procesu jsou totiž dostupná na ovládacím panelu pecí a konvektomatů MIND.Maps™ Plus.

Grilování masa, ryb a zeleniny

Objevte zdravý a chutný způsob grilování bez použití oleje a kořenících přísad. Následné čištění a udržování perfektních hygienických podmínek bude také snadné.

Pečení sněhových pusinek

Možnost kontroly rychlosti ventilátorů a důsledné regulace vlhkosti uvnitř komory zaručuje, že každý z produktů z odpalovaného těsta bude dokonalý.

Produkty z piškotového těsta

Díky technologii DRY.Maxi™ se piškotové těsto rozvine do své nadýchané a zároveň kompaktní podoby a je tak připraveno k následnému použití pro realizaci jakéhokoli dezertu.

Pečení

Technologie DRY.Maxi™ a DRY.Plus™ umožňují šetrné pečení garantující výsledný produkt plný chuti. Použijte je pro rychlé odstranění nadbytečné vlhkosti uvnitř komory. Darujte vůni a křehkost nejem svým pečením, ale i ostatním pokrmům, včetně dezertů.

Croissanty s náplní a bez

Pečte jakýkoliv typ croissantů, s náplní nebo bez. Výsledek bude vždy voňavý a nadýchaný při jakémkoli množství připravované suroviny.

PRO VÍCE INFORMACÍ VOLEJTE: KAREL SVOBODA, OBCHODNÍ ŘEDITEL
MOBIL: 777 99 11 66, nebo piště na svoboda@gastronox.cz, nebo pošlete dotaz přes níže uvedený kontaktní formulář

Lidé, kteří kupují výše uvedené zařízení, kupují i tato:

 
Kontakty
GASTRONOX s.r.o.
S. K. Neumanna 756
500 02 Hradec Králové
IČO: 077 61 830
DIČ: CZ07761830
Kontakty
Karel Svoboda, obchodní ředitel
M: 777 99 11 66
E: svoboda@gastronox.cz
Kontakty
Slávek Hamaďák, jednatel
M: 604 948 329
E: hamadak@gastronox.cz
Kontakty
Milan Živec, obchodní zástupce
pro Prahu a Střední Čechy
M.: 607 018 769
E: zivec@gastronox.cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.