Nákup všech zařízení, která zde nabízíme, můžete financovat výhodným úvěrem. Více info zde.
Dodavatel zrací, mrazící, chladící, pečící
a chytré multifunkční gastro techniky
Poptávky a objednávky:
Karel Svoboda, obchodní ředitel
Mobil: 777 99 11 66
Facebook Gastronox

HICUBE

Chladící a mrazící skříně HiCUBE představují v současné době to nejlepší technologické řešení pro optimální uchování čerstvých nebo zmražených potravin

Skříně Cube a HiCube jsou určeny do provozů, kde je kladen maximální důraz na správnou úroveň teploty ve skříni s ohledem na druh skladované potraviny, na přesně nastavenou vlhkost v prostoru skříně, aby potraviny neosychaly a neztrácely na hmotnosti, na maximální využitelnost kapacity skříně, a to vše při vysokých požadavcích na provozní spolehlivost, energeticky úsporný provoz a šetrnost k životnímu prostředí. 

Technologické přednosti skříní HiCube

  • Řízená regulace vlhkosti v prostoru skříně umožňuje nastavit optimální podmínky pro uchovávání širokého okruhu potravin a tyto hodnoty uložit v paměti.
  • Zabudovaný kontrolní HACCP systém umožňuje zobrazovat jednotlivé kritické body, které nastaly v průběhu skladování potravin.  Ovládací panel je připraven k přenosu zobrazených dat pro centrální monitoring dat s možností dalšího zpracování dat v PC.
  • Multi-jazykový dotykový displej s možnosti řízení a nastavení teploty vnitřního prostoru, u HiCube přesnou regulací vlhkosti vnitřního prostoru v intervalu 60 až 90 % r.v. s možností vyvolání přednastavených programů, HACCP programů včetně časových relací, ECO-programů apod.
  • Mikrokrocesorové ovládání, které aktivně vyhodnocuje provozní stav velkého množství parametrů a následně upravuje chod celého systému tak, aby byl optimalizován výkon zařízení s ohledem na minimální spotřebu elektrické energie.
  • Toto inteligentní řízení celého procesu umožňuje snížit reálnou spotřebu elektrické energie až o 40% oproti některým výrobkům na trhu.
  • Regulace teploty v intervalu -2 až +8 °C pro chladící skříně na potraviny.
  • Regulace teploty v intervalu -4 až +6 °C pro chladící skříně na ryby.
  • Regulace teploty v intervalu -20 až -25 °C pro mrazící skříně.
  • Chladící okruh je vybaven autodiagnostikou, která porovnáváním mnoha provozních funkcí předchází poklesu výkonu chladícího okruhu a výkonnosti chlazení a v případě potřeby obsluhu zařízení upozorní na vzniklý problém.
  • Jedinečná funkce nahrávání chodu kompresoru do vnitřní paměti. V případě poruchy prostorového čidla se skříň sama přepne do nouzového režimu, kdy kompresor dostává pokyny z paměti zařízení a chladící skříň pokračuje v chlazení uskladněných potravin. Vyspělá technologie Friulinox tak zabrání znehodnocení potravin.

PRO VÍCE INFORMACÍ VOLEJTE: KAREL SVOBODA, OBCHODNÍ ŘEDITEL
MOBIL: 777 99 11 66, nebo piště na svoboda@gastronox.cz, nebo pošlete dotaz přes níže uvedený kontaktní formulář

Lidé, kteří kupují výše uvedené zařízení, kupují i tato:

 
Kontakty
GASTRONOX s.r.o.
S. K. Neumanna 756
500 02 Hradec Králové
IČO: 077 61 830
DIČ: CZ07761830
Kontakty
Karel Svoboda, obchodní ředitel
M: 777 99 11 66
E: svoboda@gastronox.cz
Kontakty
Slávek Hamaďák, jednatel
M: 604 948 329
E: hamadak@gastronox.cz
Kontakty
Milan Živec, obchodní zástupce
pro Prahu a Střední Čechy
M.: 607 018 769
E: zivec@gastronox.cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.