Nákup všech zařízení, která zde nabízíme, můžete financovat výhodným úvěrem. Více info zde.
Dodavatel zrací, mrazící, chladící, pečící
a chytré multifunkční gastro techniky
Poptávky a objednávky:
Karel Svoboda, obchodní ředitel
Mobil: 777 99 11 66
Facebook Gastronox

KROUHAČ ZELENINY CL 50 ULTRA PIZZA, 400V + 3 DISKY

Objednávkový kód
2033
Dostupnost
Dostupnost 2-3 týdny, kontaktujte nás
Cena bez DPH
54 210 Kč
Cena s DPH
65 594 Kč
Výrobce
kus
65 594 Kč

Krouhač zeleniny CL 50 Ultra Pizza od francouzského výrobce ROBOT COUPE.

  • určen pro střední gastronomické provozy s požadavkem na kvalitní a výkonné zpracování zeleniny
  • vhodný především pro pizzerie s max. denní kapacitou do 300 porcí
  • zpracovává syrovou zeleninu, ovoce a na speciálních discích ořechy, parmezán, strouhanku, čokoládu, brambory, křen a mrkev
  • lze kostičkovat a hranolkovat


MOTOROVÝ BLOK

  • indukční motor
  • asynchronní motor pro profesionální použití zaručující delší životnost a spolehlivost stroje; tichý chod motoru bez jakýchkoliv vibrací, motor nevyžaduje žádnou údržbu
    1. nerezová hřídel
    2. magnetický bezpečnostní systém, kdy brzda motoru zastaví zařízení při otevření víka, nebo při zvednutí přítlačné páky
    3. automatický restart
  • kryt motorového bloku je celonerezový
  • jedna regulace rychlosti


KROUHACÍ HLAVA

  • plátkuje, vlnkuje, strouhá, nudličkuje, kostičkuje, hranolkuje
  • celokovové provedení. Odnímatelné víko se 2 násypnými otvory:
    1. 1× velký otvor ve tvaru ledvinky o ploše 139 cm2, objem násypky 2,2 l – určen ke krouhání větších kusů zeleniny
    2. 1× trubicový otvor o průměru 58 mm – umožňuje zpracovat křehkou zeleninu a zeleninu podlouhlého tvaru (např. mrkev, okurky, houby atd.), stejnoměrný řez
    3. 1× pěchovadlo Exactitube o průměru 39 mm – na krájení drobných plodů jako jsou papričky, nakládané okurky, suché salámy, chřest, raná cibulka, banány, jahody, hrozny


    Základní vyba­vení:

    • plátkovač 4 mm
    • plátkovač 2 mm
    • strouhač 7 mm.
    • nástroj na čištění kostičkovačů D-CLEAN Kit (29246)
    • stlačovací kolík Exactitube (49212)
    • vnitřní sběrná malá miska (39716)


    Doporučené disky pro přípravu pizzy:

    • kostičkovač 10 × 10 × 10 mm na bruschetu (28112W)
    • kostičkovač 14 × 14 × 5 mm na mozarellu (28181W)
    • strouhač na parmezán (28061W)
    Ostatní disky nejsou součástí zařízení a musí se objednat samostatně. 
    Na výběr až z 50 disků:
     http://www.atfornax.cz/disky

    Technické parametry

    ParametrHodnota
    napětí400 V
    příkon550 W
    výkon150 l/hod, 50 - 300 porcí
    počet ot./min.375 ot./min.
    krouhací hlavacelokovová
    motorový blokcelonerezový
    rozměr (š.hl.v.)380 x 305 x 595 mm
    váha18 kg
     
    Kontakty
    GASTRONOX s.r.o.
    S. K. Neumanna 756
    500 02 Hradec Králové
    IČO: 077 61 830
    DIČ: CZ07761830
    Kontakty
    Karel Svoboda, obchodní ředitel
    M: 777 99 11 66
    E: svoboda@gastronox.cz
    Kontakty
    Slávek Hamaďák, jednatel
    M: 604 948 329
    E: gastronoxsro@gmail.com
    Kontakty
    Milan Živec, obchodní zástupce
    pro Prahu a Střední Čechy
    M.: 607 018 769
    E: zivec@gastronox.cz
    Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.