Zavolali nám do Gastronoxu z Friulinoxu: Přijeďte, představíme vám našeho korunního prince v segmentu multifunkčních chytrých zařízení do profesionálních gastro provozoven. Jmenuje se HiCHEF a už se těší, až se s ním seznámíte. Tak jsme sedli do auta a jeli.
Na místě jsme nestačili zírat. HiCHEF je opravdu povedený a po všech stránkách vyladěný super pomocník tam, kde potřebuj mít v jednom zařízení 5 funkcí: šokové zmrazování, šokové zchlazování, rozmrazování, kynutí s funkcí stop-kynárna a vařit do teploty 85°C.
Ale nejen restaurace, ale i farmáři, řezníci, vývařovny, školní jídelny, nemocnice a sociální ústavy, kde není místa nazbyt ocení HiCHEF. Velmi důležitou roli hraje HiCHEF při úspoře času a pracovní síly - ta je drahá a navíc je jí nedostatek. HiCHEF je schopen pracovat 24 hodin denně, tedy i v době, kdy zaměstnanci spí.
HiCHEF nás hned na místě okouzlil natolik, že jsme si jej objednali pro potřeby prezentace, aby si potenciální čeští zájemci mohli tenhle skvost přijít osahat přímo k nám do Gastronoxu.
Máte zájem se přijet na HiCHEF podívat a vyzkoušet si všechny jeho funkce? Volejte, pište:
KARLA SVOBODU, OBCHODNÍHO ŘEDITELE
MOBIL: 777 99 11 66, nebo piště na svoboda@gastronox.cz, nebo pošlete dotaz přes níže uvedený kontaktní formulář.