V době pokoronavirové v oblasti průmyslové výroby a nejen v ní vyvstává několik otázek do budoucna. Jako odpovědi na ně předkládáme pro zamyšlení nabídku zařízení, která mohou pracovat 24 hodin denně, a to bez příplatků, bez nemocenské, karantény, bez řečí a bez nároku na dovolenou. Umí česky a mohou přinést do průmyslové výroby nové impulsy pro její další ekonomicky udržitelný rozvoj.
Nové ŠOKERY řady BOOSTER pro potravinářskou a masnou výrobu přinášejí možnost zapojení do Vaší specifické výroby. Nejen svojí kapacitou, ale i výkonem a velmi jednoduchou obsluhou.
Řada BOOSTER kromě zchlazování a zmrazování potravin zvládne i rozmrazování potravin v souladu s požadavky HACCP. Správným rozmrazením nepřerušujeme teplotní cyklus a potravině ponecháváme nutný čas ke zpětné absorpci tekutin a dosažení původní šťavnatosti a kompaktnosti.
Kromě volby funkce (šokové zchlazování, zmrazování a řízené rozmrazování) mohou uživatelé také spravovat a nastavovat všechny parametry, jako je teplota, rychlost ventilátoru nebo vlhkost. S programem Booster máte k dispozici celou řadu procesů a speciálních funkcí.
Šokery BOOSTER jsou uzpůsobeny pro zavážení vozíků s GN 1/1, případně 2/1 nebo pekařských plechů 600x400mm, eventuálně 600x800 mm. Kapacita jednotlivých modelů Booster je od 1 až po 6 vozíků na 20 GN 1/1, případně 3 vozíky na GN 2/1. Tzn., že vnitřní kapacita jednotlivých modelů je od 20 GN1/1 až po 80 GN 2/1 v jednom zařízení.
K dispozici jsou i modely kompatibilní s vozíky konvektomatů Rational na 20 GN 1/1, případně 20 GN 2/1, případně i jiných výrobců.
DALŠÍ POSILOU DO PRŮMYSLOVÉ VÝROBY je multifunkční zařízení HICHEF ve velkokapacitním provedení roll in.
HiChef je technicky velmi pokročilé zařízení, se kterým dokážete provozovat vaše zařízení s podstatně nižšími provozními náklady. Nahradí několik strojů a lidí.
FUNKCE:
Šokové zchlazování → chlazení vařených produktů od +90 ° C do + 3 ° C v jádře.
Šokové zmrazení → zmrazení rychle se vařených produktů od + 90 ° C do -18 ° C v jádře.
Rozmrazování → s řízenou teplotou a vlhkostí
Stop kynárna → řízené zrání těsta s přímou injektáží vlhkosti do prostoru.
Nízkoteplotní vaření → max. + 85 ° C → a v kombinaci s funkcí Šokové zchlazení nebo
Šokové zmrazení, automaticky!
Udržovací skříň → udržování potravin při výdejní teplotě.
Dehydratace – sušení. Tavení čokolády. Výroba jogurtů.
Pro bližší informace nás neváhejte kontaktovat n tel.: 777 99 11 66 nebo pošlete dotaz prostřednitvím kontaktního formuláře níže.
V případě úvahy o zařazení produktů FRIULINOX do vašeho výrobního procesu nabízíme pokoronavirové ceny s objednáním do konce září a odběrem produktu do konce listopadu 2020.