Nákup všech zařízení, která zde nabízíme, můžete financovat výhodným úvěrem. Více info zde.
Dodavatel zrací, mrazící, chladící, pečící
a chytré multifunkční gastro techniky
Poptávky a objednávky:
Karel Svoboda, obchodní ředitel
Mobil: 777 99 11 66
Facebook Gastronox

Upravit výrobní proces, nebo koncept provozu? To je to, o co v pokoronovirové době poběží

V době pokoronavirové v oblasti průmyslové výroby a nejen v ní vyvstává několik otázek do budoucna. Jako odpovědi na ně předkládáme pro zamyšlení nabídku zařízení, která mohou pracovat 24 hodin denně, a to bez příplatků, bez nemocenské, karantény, bez řečí a bez nároku na dovolenou. Umí česky a mohou přinést do průmyslové výroby nové impulsy pro její další ekonomicky udržitelný rozvoj.

Nové ŠOKERY řady BOOSTER pro potravinářskou a masnou výrobu přinášejí možnost zapojení do Vaší specifické výroby. Nejen svojí kapacitou, ale i výkonem a velmi jednoduchou obsluhou.

Řada BOOSTER kromě zchlazování a zmrazování potravin zvládne i rozmrazování potravin v souladu s požadavky HACCP. Správným rozmrazením nepřerušujeme teplotní cyklus a potravině ponecháváme nutný čas ke zpětné absorpci tekutin a dosažení původní šťavnatosti a kompaktnosti.

Kromě volby funkce (šokové zchlazování, zmrazování a řízené rozmrazování) mohou uživatelé také spravovat a nastavovat všechny parametry, jako je teplota, rychlost ventilátoru nebo vlhkost. S programem Booster máte k dispozici celou řadu procesů a speciálních funkcí.

Šokery BOOSTER jsou uzpůsobeny pro zavážení vozíků s GN 1/1, případně 2/1 nebo pekařských plechů 600x400mm, eventuálně 600x800 mm. Kapacita jednotlivých modelů Booster je od 1 až po 6 vozíků na 20 GN 1/1, případně 3 vozíky na GN 2/1. Tzn., že vnitřní kapacita jednotlivých modelů je od 20 GN1/1 až po 80 GN 2/1 v jednom zařízení.

K dispozici jsou i modely kompatibilní s vozíky konvektomatů Rational na 20 GN 1/1, případně 20 GN 2/1, případně i jiných výrobců.

DALŠÍ POSILOU DO PRŮMYSLOVÉ VÝROBY je multifunkční zařízení HICHEF ve velkokapacitním provedení roll in.

HiChef je technicky velmi pokročilé zařízení, se kterým dokážete provozovat vaše zařízení s podstatně nižšími provozními náklady. Nahradí několik strojů a lidí.

FUNKCE:

Šokové zchlazování → chlazení vařených produktů od +90 ° C do + 3 ° C v jádře.

Šokové zmrazení → zmrazení rychle se vařených produktů od + 90 ° C do -18 ° C v jádře.

Rozmrazování → s řízenou teplotou a vlhkostí

Stop kynárna → řízené zrání těsta s přímou injektáží vlhkosti do prostoru.

Nízkoteplotní vaření → max. + 85 ° C → a v kombinaci s funkcí Šokové zchlazení nebo

Šokové zmrazení, automaticky!

Udržovací skříň → udržování potravin při výdejní teplotě.

Dehydratace – sušení. Tavení čokolády. Výroba jogurtů.

Pro bližší informace nás neváhejte kontaktovat n tel.: 777 99 11 66 nebo pošlete dotaz prostřednitvím kontaktního formuláře níže.

V případě úvahy o zařazení produktů FRIULINOX do vašeho výrobního procesu nabízíme pokoronavirové ceny s objednáním do konce září a odběrem produktu do konce listopadu 2020.

 
Kontakty
GASTRONOX s.r.o.
S. K. Neumanna 756
500 02 Hradec Králové
IČO: 077 61 830
DIČ: CZ07761830
Kontakty
Karel Svoboda, obchodní ředitel
M: 777 99 11 66
E: gastronoxsro@gmail.com
Kontakty
Slávek Hamaďák, jednatel
M: 604 948 329
E: gastronoxsro@gmail.com
Kontakty
Milan Živec, obchodní zástupce
pro Prahu a Střední Čechy
M.: 607 018 769
E: gastronoxsro@gmail.com
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.