Nákup všech zařízení, která zde nabízíme, můžete financovat výhodným úvěrem. Více info zde.
Dodavatel zrací, mrazící, chladící, pečící
a chytré multifunkční gastro techniky
Poptávky a objednávky:
Karel Svoboda, obchodní ředitel
Mobil: 777 99 11 66
Facebook Gastronox

Výrobní jednotka DRY AGER pro suché zrání

VŠE V JEDNOM Kompresor, kondenzátor, výparník a technologie suchého stárnutí – zrání masa v jedné jednotce jako kompaktní zásuvné stropní řešení. Výrobní jednotka suchého zrání je umístěna ve stropním výřezu ve stropě vaší chladicí komory a je připravena k použití! Zapojte ji a váš chladící box se stane plnohodnotnou komorou pro suché zrání pro maso, šunku, uzeniny, sýry a ryby.   

V současné době jsou k dispozici tři výkonnostní třídy pro různé objemy místností:

  • DX 6000 Premium – až 10 m³
  • DX 7000 Premium – až 16 m³
  • DX 8000 Premium – až 24 m³ 

Výrobní jednotky pro suché zrání DRY AGER® jsou k dispozici v různých verzích a lze je dokonale přizpůsobit vaší stávající chladicí infrastruktuře. Systém vše v jednom zahrnuje všechny související komponenty a lze jej nainstalovat jako kompaktní stropní řešení na pro vaši chladící buňku. V závislosti na velikosti boxu nebo podmínkách na místě se používá jedna ze tří výše uvedených dostupných tříd výkonu.

Pro ty, kteří chtějí fyzicky oddělit vnější jednotku od výparníku v boxu z důvodu nedostatku místa, odpadního tepla nebo hluku, má Split-Systém nebo systém výparníku všechny možnosti. Systémy jsou individuálně přizpůsobeny vašim potřebám a pro téměř všechny výkonové velikosti.

Všechny technické funkce suchého zrání jsou standardní součástí nabízených modelů. Systémy HumiControl®, DX AirReg® a integrované UVC sterilizační systémy zajišťují maximální spolehlivost parametrů a zaručují vždy spolehlivé, 100% reprodukovatelné výsledky stárnutí – zrání masa s maximální hygienickou bezpečností.

 

Stručný přehled 3 systémů výroby jednotek suchého zrání:

Systém ALL-IN-ONE

Kompresor, kondenzátor, výparník a technologie suchého stárnutí v jedné jednotce jako kompaktní zásuvné stropní řešení. Výrobní jednotka suchého stárnutí je umístěna ve stropním výřezu ve stropě vaší chladicí komory a je připravena k použití! Zapojte jej a vaše chladicí cela je plnohodnotnou komorou pro suché zrání pro maso, šunku, uzeniny, sýry a ryby.

 

Systém SPLIT

Vnější jednotka a jednotka výparníku jsou fyzicky odděleny. Split-Systém se používá, když je prostor nad vaší chladicí komorou omezený a montáž na strop komory není možná. Ale také tehdy, když se chcete vyhnout příliš velkému množství odpadního tepla nebo hluku v místnosti. Kompresor a kondenzátor jsou integrovány do venkovní jednotky, kterou lze flexibilně umístit mimo chladicí buňku ve vaší infrastruktuře. Celý systém je napojen na jednotku výparníku, která je umístěna ve vaší stávající chladicí komoře a obsahuje všechny technologie suchého stárnutí. Uvedení do provozu provádí technik chlazení na místě.

Split-Systém je individuálně přizpůsoben vašim požadavkům společně s odborníkem ze společnosti DRY AGER®. Jako první krok můžete poslat dotaz svoboda@gastronox.cz nebo nás kontaktovat telefonicky 777 991 166.

 

Systém VAPORATOR

Systém výparníku má pro vás smysl, pokud chcete svůj stávající chladicí systém a chladicí buňku dovybavit technologií suchého zrání. Jednotka výparníku DRY AGER® je namontována ve vaší chladicí komoře a přímo připojena k vaší stávající venkovní jednotce nebo chladicímu systému. Celý systém je řízen pomocí nezávislé řídící jednotky. To vám umožní využít vaši stávající chladicí infrastrukturu a rozšířit ji o související technologie potřebné pro suché zrání.

Systém výparníku je přizpůsoben pro váš chladicí systém a potřebám vaší stávající infrastruktury. Můžete nám poslat dotaz svoboda@gastronox.cz nebo nás kontaktovat telefonicky 777 991 166.

 

Plně vybavená komora pro suché stárnutí – zrání, nebo klimaticky řízená komora může být vytvořena z jakékoli chladicí buňky nebo chladící místnosti v několika jednoduchých krocích. Zvláště praktické, pokud chcete převést již existující buňku. Výrobní jednotky suchého stárnutí DRY AGER® se jednoduše umístí na vaši buňku nebo se integrují do vaší infrastruktury jako rozdělené řešení.

Při vašem vážném zájmu, kontaktujte nás, sdělíte nám stav vašeho chladícího boxu. Poté obdržíte krátký seznam otázek, které určí vaše požadavky. Ve druhém kroku odborníci DRY AGER vypracují ideální splitové řešení, které bude vyhovovat vašim potřebám.

Systém výparníku má pro vás smysl, pokud chcete svůj stávající chladicí systém a chladicí buňku dovybavit technologií suchého stárnutí. Jednotka výparníku DRY AGER® je namontována ve vaší chladicí komoře a přímo připojena k vaší stávající venkovní jednotce nebo chladicímu systému. Celý systém je řízen pomocí nezávislé řídící jednotky. To vám umožní využít vaši stávající chladicí infrastrukturu a rozšířit ji o související technologie potřebné pro suché zrání.

Systém výparníku je přizpůsoben pro váš chladicí systém a je dokonale přizpůsoben vašim potřebám a vaší stávající infrastruktuře. Kontaktujte nás a sdělte vaši potřebu. Dále obdržíte seznam otázek. Po zodpovězení otázek expert na zrání a sušení masa a specialista na chlazení ze společnosti DRY AGER vypracují to správné řešení.

Technické detaily
  • VNĚJŠÍ TĚLO – šedý práškový lak
  • NAPĚTÍ – 220-240 V – 16 amp domácí napájení
  • ROZSAH TEPLOTY – elektronický regulátor v krocích po 0,1 °C od: 0 °C do +25 °C
  • HUMICONTROL – elektronický regulátor vlhkosti od 60 % do 90 % (není nutný externí přívod vody)
  • DX AIRREG – optimální proudění vzduchu a UVC sterilizační systém
  • AUTOMATICKÉ ODMRAZOVÁNÍ, AUTOMATICKÉ ODPAŘOVÁNÍ KONDENZACE, OPTICKÉ A AKUSTICKÉ VÝSTRAHA

 

DX 6000 PREMIUM – pro kapacitu až 10 m³, Art. č. DX6000

  • CHLADÍCÍ VÝKON CCA. - 1000 W
  • JMENOVITÁ SPOTŘEBA – 680 W / 16 A
  • ROZMĚRY CCA – 400 x 700 x 900 mm (VxHxD)

 

DX 7000 PREMIUM – pro kapacitu až 16 m³, Art. č. DX7000

  • CHLADÍCÍ VÝKON CCA. - 1800 W
  • JMENOVITÁ SPOTŘEBA – 1260 W / 16 A
  • ROZMĚRY CCA – 500 x 860 x 1000 mm (VxHxD)

 

DX 8000 PREMIUM – pro kapacitu až 24 m³, Art. č. DX8000

  • CHLADÍCÍ VÝKON CCA. - 2300 W
  • ROZMĚRY CCA – 500 x 860 x 1000 mm (VxHxD)
 
Kontakty
GASTRONOX s.r.o.
S. K. Neumanna 756
500 02 Hradec Králové
IČO: 077 61 830
DIČ: CZ07761830
Kontakty
Karel Svoboda, obchodní ředitel
M: 777 99 11 66
E: svoboda@gastronox.cz
Kontakty
Slávek Hamaďák, jednatel
M: 604 948 329
E: gastronoxsro@gmail.com
Kontakty
Milan Živec, obchodní zástupce
pro Prahu a Střední Čechy
M.: 607 018 769
E: zivec@gastronox.cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.