Nákup všech zařízení, která zde nabízíme, můžete financovat výhodným úvěrem. Více info zde.
Dodavatel zrací, mrazící, chladící, pečící
a chytré multifunkční gastro techniky
Poptávky a objednávky:
Karel Svoboda, obchodní ředitel
Mobil: 777 99 11 66
Facebook Gastronox

Vakuová balička TIGER

Snadno ovladatelná vakuová balička s krytem z ušlechtilé oceli, se speciální hlubokou komorou a přípojkou plynu. Balička má 2 svářecí lišty (vlevo a vpravo) pro současné odsávání dvou a více sáčků. Vakuovací sáček lze naplnit inertním plynem (tato možnost může, ale nemusí být využita). Vsazené průmyslové vakuové čerpadlo má výborný výkon, což zaručuje velmi krátkou dobu balení.

Malé vakuovací sáčky lze zabalit pomocí dvou svářecích lišt, větší množství lze zabalit během jednoho vakuování. Ani velké sáčky nepředstavují u 40 cm dlouhé lišty žádný problém. Kromě toho lze do 13 mm širokého sváru vyrazit sérii čísel. Na digitálním panelu lze uložit 50 různých balících programů.

Zaplynování: Každý plyn má specifické účinky. Často se využívá směs z dusíku (N2) a oxidu uhličitého (CO2). Tuto kombinaci lze eventuálně doplnit o kyslík (O2). Stále častěji se uplatňuje také argon (Ar), protože má stejné neutrální vlastnosti jako dusík. Dusík a argon odstraňují stopy okolního vzduchu a vlhkost, oxid uhličitý zabraňuje šíření bakterií a plísní, kyslík se stará o to, aby si maso uchovalo své červené, popř. růžové zabarvení, a brání vzniku růstu anaerobních organismů v syrových rybách.

Technické detaily

komora: 435x420x200/265
svár: 400 x 13 mm
přípojka plynu: ANO
rozměry: 540x490x970 mm

 
Kontakty
GASTRONOX s.r.o.
S. K. Neumanna 756
500 02 Hradec Králové
IČO: 077 61 830
DIČ: CZ07761830
Kontakty
Karel Svoboda, obchodní ředitel
M: 777 99 11 66
E: gastronoxsro@gmail.com
Kontakty
Slávek Hamaďák, jednatel
M: 604 948 329
E: gastronoxsro@gmail.com
Kontakty
Milan Živec, obchodní zástupce
pro Prahu a Střední Čechy
M.: 607 018 769
E: gastronoxsro@gmail.com
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.