Nákup všech zařízení, která zde nabízíme, můžete financovat výhodným úvěrem. Více info zde.
Dodavatel zrací, mrazící, chladící, pečící
a chytré multifunkční gastro techniky
Poptávky a objednávky:
Karel Svoboda, obchodní ředitel
Mobil: 777 99 11 66
Facebook Gastronox

HICHEF velkokapacitní pro průmyslovou výrobu

VELKOU POSILOU DO PRŮMYSLOVÉ VÝROBY je multifunkční zařízení HICHEF ve velkokapacitním provedení roll in kompatibilní s vozíky konvektomatů Rational na 20 GN 1/1, případně 20 GN 2/1, případně i jiných výrobců.

HiChef je technicky velmi pokročilé zařízení, se kterým dokážete provozovat vaše zařízení s podstatně nižšími provozními náklady. Nahradí několik strojů a lidí.

Multifunkční HiChef je prostě nejlepší a nejmodernější odpovědí na stále se zvyšující a dynamicky se rozvíjející požadavky zákazníků na vysokou úroveň připravovaných jídel při zachování maximální kvality surovin.

HiChef používá technologii chlazení s nuceným prouděním vzduchu, aby využil princip dynamického přenosu teploty z jádra jídla na vnější povrch. Tento postup umožňuje rovnoměrné zchlazení a zmrazení, ale i rozmrazování, protože povrch potraviny přijímá teplotu z jádra a při rozmrazování nepřesáhne + 10 ° C.

Vysokotlaké zmrazování vám umožní nakupovat výrobky v jejich nejlepším stavu, pokud jde o čerstvost, zrání a dostupnost na trhu, a zachovat jim všechny jejich vlastnosti.

Výhody, které vám přináší HiChef:

  • Úsporu nákladů na potraviny až 30 %.
  • Konzistentní kvalitu připravovaných potravin a jídel po celý rok.
  • Kvalitnější plánování práce.
  • Úsporu pracovní síly - pracuje 24 h denně bez potřeby obsluhy.
  • Úsporu místa v kuchyni - nahradí 5 různých strojů.
  • Záruku 2 roky

NEPŘEHLÉDNĚTE NAŠI KONKURENČNÍ VÝHODU, KTEROU V ČR UMÍME DÍKY NAŠIM DLOUHODOBÝM ZKUŠENOSTEM NABÍDNOUT POUZE MY:

V případě zakoupení HiChefu vám při jeho instalaci poskytneme neocenitelné praktické informace-know how pro optimální využití HiChefu ve vašem provozu, které jsme získali během naší praxe nejen od výrobce, ale především od našich zákazníků.

FUNKCE:

Šokové zchlazování → chlazení vařených produktů od +90 ° C do + 3 ° C v jádře.

Šokové zmrazení → zmrazení rychle se vařených produktů od + 90 ° C do -18 ° C v jádře.

Rozmrazování → s řízenou teplotou a vlhkostí

Stop kynárna → řízené zrání těsta s přímou injektáží vlhkosti do prostoru.

Nízkoteplotní vaření → max. + 85 ° C → a v kombinaci s funkcí Šokové zchlazení nebo

Šokové zmrazení, automaticky!

Udržovací skříň → udržování potravin při výdejní teplotě.

Dehydratace – sušení. Tavení čokolády. Výroba jogurtů.

Pro bližší informace nás neváhejte kontaktovat n tel.: 777 99 11 66 nebo pošlete dotaz prostřednitvím kontaktního formuláře níže.

Technické detaily
Dokumenty ke stažení Dokumenty ke stažení
 
Kontakty
GASTRONOX s.r.o.
S. K. Neumanna 756
500 02 Hradec Králové
IČO: 077 61 830
DIČ: CZ07761830
Kontakty
Karel Svoboda, obchodní ředitel
M: 777 99 11 66
E: svoboda@gastronox.cz
Kontakty
Slávek Hamaďák, jednatel
M: 604 948 329
E: hamadak@gastronox.cz
Kontakty
Milan Živec, obchodní zástupce
pro Prahu a Střední Čechy
M.: 607 018 769
E: zivec@gastronox.cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.