Dodavatel zrací, mrazící, chladící, pečící
a chytré multifunkční gastro techniky
Poptávky a objednávky:
Karel Svoboda, obchodní ředitel
Mobil: 777 99 11 66
Facebook Gastronox

Přednáška na téma vyzrálé maso pro účastníky degustace

Řezník Jindra Uhlíř a Karel Svoboda /Gastronox/, dva největší odborníci na vyzrálé maso minimálně v polabské kotlině, mluvili o chuťových přednostech vyzrálého masa před účastníky degustatčního večera v Restaurantu VNUK. 

Mlaskalo se decentně, a to spíše na pánské straně. Dámy držely dekórum a omezily se pouze na několik citoslovcí jako např. hmmmm, óóó, áááách aj. Spokojenost vládla celým prostorem Restaurantu VNUK. 

Máte i Vy zájem zúčastnit se degustačních večerů spolupořádaných Gastronoxem? Napiště nám do formuláře, ozveme se Vám. 

 
Kontakty
GASTRONOX s.r.o.
S. K. Neumanna 756
500 02 Hradec Králové
IČO: 077 61 830
DIČ: CZ07761830
Kontakty
Karel Svoboda, obchodní ředitel
M: 777 99 11 66
E: svoboda@gastronox.cz
Kontakty
Slávek Hamaďák, jednatel
M: 604 948 329
E: hamadak@gastronox.cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.